Yeşil Türk


Araplar...

En çok nefret ettiğim kültüre sahip olanlar. Kan soylarıyla bir derdim yok. Kültürlerini sevmiyorum. Gittikleri her yeri yozlaştıran lanetli bir ırk.

Ve olmaktan gurur duyduğum Türklüğüm. 

Ve olmalarından midem bulanan Arap sempatizanları. "Yeşil Türkler". Yeşil solcular değil de yeşil sağcılar. "Aynı bokun laciverti"

Böyle deyince de Araplara karşı bir sıkıntım varmış gibi geliyor insana. Hayır yok. Dinlerine, kültürlerine, geleneklerine ve göreneklerine karşı bir sıkıntım var ama.

Kabullenemiyorum.

Arap kültürünü benimsemiş ve bununla iç içe yaşayan Türklerin olmasını kabullenemiyorum. Türkçeyi yeren, Arapçayı öven. Bilmeyen, savaşmayan, entrikacı, Türklerin olmasını kabullenemiyorum. Kimisinin Araplara kimisinin Avrupalılara özenmesini kabullenemiyorum. 

Açıkçası kimsenin milliyetçi olmasını da beklemiyorum. En azından Arapçı olmamalarını bekliyorum ama. Özgün olsunlar, Türkçü olmasınlar ama özgün olsunlar. 

Neden özgün olamıyoruz?

İnanıyorum ki bu özentilik işini bırakmayı denersek, birçok alanda büyük bir atılım yapacağız. Ancak o zaman yüksek Türk medeniyetine ulaşabiliriz. Tabii ki zor olduğunu biliyorum. Bu kadar çok "a-Türk" varken bir yerlere gelmemiz büyük bir farkındalık gerektirecektir. Şu anda da bu farkındalığın Türk toplumunda bulunan en son özellik olduğunu düşünüyorum. 

Karanlığın içine doğmuş, modern köle kardeşlerim gün yüzünü görebilir mi?

Bilmiyorum...

---

Bunlara yeşil Türkler diyorum çünkü, bugün HDP'lilerin kendilerine yeşil sıfatını vermeleri bana çok ironik geliyor. Yeşil sıfatını o yüzden bu Türklere veriyorum. 



Yorumlar