Yeşil Türk: İbrahim Melih Gökçek



Öncelikle Kadın Voleybol Milli Takımımızda yer alan emeği geçen herkese, oyuncularından malzemecisine kadar tüm ekibe, Böylesine bir gururu bize hissettirdikleri ve Türkiye'ye böylesine bir değer kazandırdıkları için tüm yöneticilere ve sponsorlara çok teşekkürler.

---

Tüm insanlar tabii ki istediklerini düşünmekte özgürdürler. Düşünce özgürlüğü diye bir şey elbette ki var. Ancak bu düşüncelerin beyanında birtakım sorunlar yaşadığımız da bir gerçek. Düşünceyi dile getirmekle, kişiye veya kişilere saldırmak ince bir çizgi var bunu da bilmek gerekir.

Mesela;

Ben Şanlıurfa Halfetili Kırım Tatarı bir baba ve Kosova-Prizren göçmeni Arnavut kökenli bir annenin oğlu olan İbrahim Melih Gökçek Bey'in Türk adına hizmet ettiğini düşünmüyorum. Daha çok önceki yazımda bahsettiğim yeşil-Türk'lerden olduğunu ve Araplara hizmet ettiğini düşünüyorum.

Çocuk tecavüzünde adı geçen bir adamı milli eğitim bakanı olarak atayan bir partinin kör savunucusu, Milli Takım gururlarımıza dahi laf edecek kadar kendini beğenmiş, tek ideolojisi yozlaşmış arap seviciliği olan, Jelibonun doğada doğal olarak yetiştiğini düşünen, adı ağza alınsa kahkaha atılacak bir adam bence.

Buna kendini beğenmişlik diyoruz. Affedersiniz kimsiniz neye teşekkür edeceğimi söylüyorsunuz. "Elbette genç bayanların gayretinin başarıda payı büyüktür." demiş. Kafayı yememek elde değil.
Burada da ibrahim beyin savunduğu Abdülhamid'i göstermek isterim. 
Şunu da koyuyorum ki, unutmadığımız hatırlansın. Neyin ne olduğu kimin kim olduğu açıkça görülüyor.













Yorumlar